Om oss

Julijana Stanojevic

Julijana tog sin examen på Tandläkarhögskolan Karolinska Institutet i Stockholm 1994. Efter några år som anställd driver hon Visdomstanden på Götgatan. Hon varvar heltidsarbete inom allmäntandvården med kurser och fortbildningar. Julijana har arbetat på Götgatan sedan 1998.

Eric Engfeldt

Eric har arbetat som tandläkare i över 30 år. Han drev tidigare en privat praktik i Enköping och sedan han flyttade till Stockholmstrakten arbetar han på Visdomstanden.

Lena Karlebo

Lena har arbetat som tandhygienist sedan 2001. Hon brinner för sitt yrke och har intresse för människor och möten som uppstår i behandlingssituationer. Hon går regelbundet på kurser och vidareutbildningar. Därmed håller hon sig informerad om både det senaste inom den förebyggande tandvården och behandlingen av tandlossningssjukdomen. Hon är duktig och envis i bekämpningen av parodontit.

Eva Amnebring

Eva är mottagningens tandsköterska och rösten ni oftast möter i telefon. Hon är den som bokar tider genom e-post eller per telefon. Förutom att medverka vid patientarbetet utför hon många uppgifter för att hålla praktiken fungerande, som bland annat materialbeställningar och arbete i sterilen.

Julijana Stanojevic, legitimerad tandläkare

Julijana Stanojevic, legitimerad tandläkare

Eric Engfeldt, legitimerad tandläkare

Eric Engfeldt, legitimerad tandläkare

Lena Karlebo, tandhygienist

Lena Karlebo, tandhygienist

Eva Amnebring, tandsköterska

Eva Amnebring, tandsköterska